Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

01. 03. 2013. 12:17 >> 13:06

LEGENDE

Ferguson doživotno, Gigs još jednu godinu

Trenerska legenda, Ser Aleks Ferguson kazao je da će do kraja života ostati u svom voljenom klubu. Još jedna legenda kluba o kojoj se već neko vrijeme govori u kontekstu penzije je i Rajan Gigs, kome je produžen ugovor na godinu dana.

Iskusni trener planirao je da se povuče iz fudbala 2002., ipak sada nije siguran kada će svoju trenersku klupu ustupiti nekom mlađem.

„To niko ne zna. Dvije, tri godine. U svakom slučaju, doktori mi neće odlučivati kada ću se povući. Uostalom, kada prekinem trenersku karijeru planiram da ostanem do kraja života u Junajtedu, vjerovatno kao direktor.“, otkrio je Fergi.

Najuspješniji britanski fudbaler svih vremena, Gigs je danas zvanično produžio ugovor na još godinu dana.

„Šta mogu novo da kažem o Rajanu? Sve je rečeno toliko puta. On ima nevjerovatnu energiju i želju za fudbalom. Prosto je nevjerovatno da iza sebe ima 23 godina u ligi, u našem klubu.“, kazao je Ferguson.

Produžetak ugovora komentarisao je i sam Gigs.

„Osjećam se sjajno, uživam u fudbalu više nego ikad, osjećam da i dalje mogu da pomognem ekipi. Imamo sjajan tim, oduševljen sam što sam dio ekipe, igramo sjajnu sezonu, oduševljen sam što sam potpisao novi ugovor, zahvaljujem se svima u klubu koji me podržavaju svih ovih godina.“, zaključio je Gigs.

Tridesetdevetogodišnji Velšanin je cijelu karijeru proveo na Old Trafordu, za prvi tim je debitovao još 1990., i za to vrijeme je odigrao 649 utakmica postigavši 112 golova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније