Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

22. 11. 2012. 22:28   >>  23. 11. 2012. 14:28

FSCG

Oštećeni Lovćen i Jedinstvo

Sudijska komisija Fudbalskog saveza Crne Gore utvrdila je da je izjednačujućem golu Mornara na Cetinju u prošlom kolu prethodila ofsajd pozicija.


"Komisija je potvrdila ocjenu kojom je kontrolor suđenja ocijenio prvog pomoćnog sudiju Jovicu Tatara (neprihvatljivo suđenje). Pomoćni sudija Tatar je pogriješio u 35. minutu kada je igrač gostiju, koji se nalazio u ofsajd položaju, udario loptu koju je nakon toga njegov saigrač poslao u vrata. Umjesto da signalizira ofsajd poziciju on je priznao pogodak gostujuće ekipe čime je uticao na ishod utakmice", kaže se u saopštenju Komisije.

Takođe, pomoćni arbitar Ražnatović signalizirao je ofsajd na utakmici između Zete i Jedinstva Bjelopoljcima i poništio im regularan pogodak i na taj način direktno uticao na konačan ishod utakmice na "Trešnjici" jer je domaća ekipa na kraju pobijedila 2:1.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније