Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

01. 03. 2013. 16:50 >> 16:43

OPORAVIO SE

Van Persi spreman za Real

Napadač Mančester junajteda oporavio se od povrede kuka i biće spreman za revanš sa madridskim Realom u osmini finala Lige šampiona.

"Van Persi je trenirao ove nedjelje sa ekipom i možda će već sjutra protiv Noriča dobiti priliku da zaigra. Sada je sve u redu, ali moramo da budemo oprezni jer je njegov kuk još uvijek osetljiv", kazao je menadžer fudbalera Junajteda Aleks Ferguson na konferenciji za novinare u Mančesteru.

Van Persi se povrijedio prošlog vikenda na prvenstvenoj utakmici sa Kvins Park Rendžersom, na kojoj je Junajted slavio sa 2:0.

Holandski fudbaler je u dosadašnjem toku sezone odigrao 32 utakmice i postigao 23 gola.

Revanš meč osmine finala LŠ između Junajteda i Reala igra se u utorak na Old Trafordu. U prvom duelu odigranom u Madridu rezultat je bio 1:1.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније