Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

02. 03. 2013. 18:32 >> 18:29

HET-TRIK KAGAVE

Premijer liga: Čelzi jedva, pobjeda KPR-a

Čelzi je uprkos svim problemima u ekipi, uspio da dođe do trijumfa nad Vest Bromvič Albionom - 1:0. Jedini gol na meču, vrijedan tri boda postigao je Demba Ba.

Kombinovani sastav Mančester junajteda, lako je izašao na kraj sa Noričom - 4:0. Najbolju partiju od dolaska u Junajted pružio je Šinđi Kagava. Japanac je postigao „het-trik“, a u posljednjim sekundama meča upisao se i Vejn Runi.

Mihael Laudrup je ponovo dokazao da je izrastao u vrhunskog stručnjaka. Danac je protiv Njukasl junajteda odlučio u 76. minutu da pošalje na teren Luka Mura, što mu se veoma brzo isplatilo. Napadač je 10 minuta kasnije savladao Roberta Eliota i donio tri boda protiv "svraka" - 1:0.

Everton je lako izašao na kraj sa Redingom, pobijedio je 3:1 i osta u trci za četvrto mjesto. Strijelci za „karamele“ bili su Felaini, Pienar i Miraljas, dok je čast gostiju spasio Robson –Kanu.

„Fenjeraš“ Kvins park Rendžers je neočekivano slavio na gostovanju Sautemptonu i zadržao kakve-takve šanse za opstanak. „Rendžeri“ su poveli golom Remija, a izjednačio je Gaton Ramirez u finišu prvog dijela. Da tri boda odu u London pobrinu se Bojtrojd, koji je bio precizan u 77. minutu.

Rezultati i strijelci:

Čelsi - VBA 1:0

(Ba 28.)

Everton - Reding 3:1

(Felaini 42, Pijenar 59, Miraljas 66. - Robson-Kanu 86.)

Mančester Junajted - Norič 4:0

(Kagava 45, 76, 87, Runi 90.)

Sautempton - KPR 1:2

(Ramirez 45. - Remi 15, Botrojd 77.)

Stouk - Vest Hem 0:1

(Kolison 45.)

Sanderlend - Fulam 2:2

(Gardner 37(pen), Sesenjo 70. - Berbatov 16(pen), Riter 35.)

Svonsi - Njukasl 1:0

(Mur 85.)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније