Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

03. 03. 2013. 23:15 >> 23:08

ZLATNA POBJEDA MAJORKE

Primera: Remi u Malagi, goleada u San Sebastijanu

Fudbaleri Malage i madridskog Atletika odigrali su bez golova u jednom od derbija španske Primere. Uprkos činjenici da nije pobijedio, Atletiko je za jedan bod smanjio zaostatak za vodećom Barselonom koja je juče izgubila od Reala.

Ipak, prednost Katalonaca u odnosu na "jorgandžije" i dalje je velikih 11 bodova.

U Malagi je gledan prilično dosadan fudbal, s obzirom na to koliko je klasnih igrača bilo naterenu. Gledaoci na stadionu La Rosaleda najveće uzbuđenje vidjeli su u  zaostavnom vremenu, kada Radamel Falkao i Dijego Godin nijesu uspjeli da se snađu u protivničkom kaznenom prostoru nakon gužve i kornera sa desne strane.

Ludu utakmicu odigrali su Real Sosijedad i Betis na Anoeti. U "kiši" golova, plijen je podijeljen 3:3.

Betis je vodio 1:0 na poluvremenu, da bi početkom nastavka gosti udvostručili prednsot preko Pabona. Međiutim, Sosijedad je za samo deset minuta preokrenuo (od 51. do 61.). Redom su pogađali Vela, Martinez i Prieto. Ipak, Pabon je svojim drugim golom donio bod timu iz Sevilje.

Espanjol i Valjadolid su dva sata ranije odigrali takođe bez golova.Domaći još uvijek nijesu prebrinuli brige oko opstanka, dok se tim Miroslava Đukića nalazi u „zlatnoj“ sredini.

Majorka je  uhvatila posljednji voz za opstanak u eliti. Tim sa Baleara pobijedio je Granadu u gostima 2:1. Domaćin je poveo golom bivšeg fudbalera Benfike Nolita u 9. minutu, ali su gosti samo četiri minuta kasnije izjednačili. Đovani Dos Santos je asistirao  Alehandru Alfaru kome nije bilo teško da pogodi.

U četvrtom minutu nadoknade vremena Majorka je izvela korner, a najviši u skoku bio je Hemed, za zlata vrijednu pobjedu Majorke u borbi za opstanak.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније