Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

03. 03. 2013. 21:40 >> 21:33

SUMRAK

Venger: Žao mi je igrača i navijača

Trener Arsenala Arsen Venger bio je utučen nakon poraza u londonskom derbiju od Totenhema (1:2).

Francuski stručnjak je svjestan da će se "tobdžije" teško plasirati u Ligu šampiona naredne sezone.

"Nakon čvrstog početka, odjednom smo gubili 2:0, a golove smo primili u jeku naših naleta, kada smo najbolje igrali. Moji tim je pokazao želju i potrošio mnogo energije, ali nismo bili dovoljno odlučni u oba šesnaesterca", rekao je Venger.

Menadžer Arsenala se zatim osvrnuo na primljene golove i plasman u Ligu šampiona.

 "Pokušavali smo sa ofsajd zamkama, ali očito neuspješno. Žao mi je igrača i navijača, teško je trpeti ovo. Moramo da se borimo, biće teško da završimo u top četiri, jer smo ispustili neke bodove koje nijesmo smjeli", zaključio je trener "tobdžija".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније