Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

03. 03. 2013. 23:01 >> 22:54

IZJEDNAČIO SE SA NORDALOM

Seria A: Pobjeda Rome, legenda Toti

Roma je na svom "Olimpiku" nadigrala Đenovu i tako se probila do sedme pozicije na tabeli - 3:1. Meč je obilježio legendarni kapiten "vučice" Franćesko Toti, koji je postigao 225. gol u nacionalnom šampionatu i tako došao na drugo mjesto večite liste strijelaca, koliko ima i Šveđanin Nordal.

Uz to, "princ Rima" je imao i dvije asistencije i pokazao sa kakvim fudbalskim repertoarom raspolaže..

Gosti su bolje otvorili meč, pošto je Stekelenburg krajnjim naporom uspio da ukroti strašan šut Juraja Kucke. Ipak, domaćin je polako počeo da uspostavlja ravnotežu, a posle neiskorišćene prilike koju je stvorio Torosidis, De Rosi je izborio jedanaesterac. Odgovornost je preuzeo kapiten Toti i doveo svoju ekipu u vođstvo. "Princ Rima" je tako došao do 225. gola u Seriji A.

Uslijedio je pritisak gostiju, koji se isplatio nekoliko minuta pred odlazak na odmor. Nikolas Burdizo je oborio Marka Borijela, a isti igrač je sigurno izveo jedanaesterac i na poluvrijeme otišlo sa 1:1.

Roma je ponovo stigla do vođstva u 60. minutu. Toti je odlično centrirao iz kornera, a 18-godišnji Alesandro Romanjoli bio je najviši u skoku i lagano savladao Freja. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније