Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

12. 03. 2014. 13:09   >>  13:10

KAJZER O GVARDIOLINOM STILU

Bajern će postati težak za gledanje kao Barsa

Legenda Bajern Minhena, Franc Bekenbauer, kritikovao je taktiku Pepa Gvardiole, poručivši da će Bavarci biti "nezanimljivi kao Barselona".

Pod Gvardiolinim vođstvom Bajern nije izgubio u Bundesligi, a obezbijedio je mjesto u polufinalu njemačkog kupa i četvrtfinalu Lige šampiona.

Međutim, Bekenbauer vjeruje da se Bajernov stil igre unazadio od kako je klupu došao Španac.

"Na kraju, bićemo teški za gledanja kao Barselona. Igrači će početi da upućuju povratne pasove sa gol linije protivnika. Moja vizija je drugačija. Ako imam priliku da šutiram s distance, to bih i uradio, posebno ako je gužva u odbrani. To je najefikasnije", kazao je bivši selektor i kapiten Zapadne Njemačke.

Takođe, Bekenbauer je izjavio da predsjednika Bajerna Ulija Henesa, kojem se sudi za utaju poreza, ne čeka svijetla budućnost.

"U ovom trenutku, stavri ne stoje najbojle po Ulija, ali još uvjek nijesam vidio njegovu odbranu. Tužitelji su iznijeli svoje dokaze, sda odbrana mora da pojasni stvari", dodao je legendarni "Kajzer".

On i Henes su bili saigrači i u reprezentaciju i u Bajernu. zajedno su osvojili Svjetsko prvenstvo 1974. i tri uzastopne evropske titule.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније