Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

06. 03. 2013. 08:44 >> 11:15
3

MANČESTER JUNAJTED

VIDEO: Da li je bio crveni!? Ferguson nije htio pred novinare

Menadžer Mančester junajteda Aleks Ferguson nije želio da priča poslije poraza od Reala na Old Trafordu sa 2:1 i eliminacije iz Lige šampiona u osmini finala.

Umjesto njega pred novinarima se pojavio asistent Majk Filan koji je objasnio da su svi u šoku, kao i da je isključenje Nanija bilo prestrogo.

"Vrlo smo razočarani. Svi u svlačionici su sjedjeli i pitali se šta se to dogodilo i kako. Svi su u čudu, zajedno sa menadžerom. Ferguson nije u stanju da razgovara sa sudijom o njegovoj odluci. Mislim da to dovoljno govori zašto sam ja ovdje, a ne menadžer ovog fantastičnog kluba. Odluka sudije bila je vrlo stroga, možda i nezamisliva u tom momentu", u dahu je izgovorio Filan koji se pokazao kao pravi "saigrač" i odmijenio Fergusona pred "sedmom silom".

Asistent menadžera "crvenih đavola" je potom komentarisao i, kako je rekao, kobni poraz od Reala 2:1.

"Imali smo pravu taktiku u prvom poluvremenu i 0:0. U nastavku smo poveli i imali kontrolu, stvorili još nekoliko šansi, nakon čega se sve promijenilo. Potpuno nevjerovatna odluka, ali smo morali da se nosimo s tim. Igrati protiv Reala sa desetoricom je izuzetno teško i bili smo razočarani što smo brojčano slabiji. Sjajna predstava bačena je u sjenku jednom odlukom", istakao je Filan.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније