Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

16. 04. 2014. 13:22 >> 13:22
1

NA JESEN U BANJA LUCI

Srbija gostuje Republici Srpskoj

Fudbalske reprezentacije Srbije i Republike Srpske odigraće 4. septebra prijateljski meč u Banja Luci, dogovrili su čelnici dva saveza.

"Poslije konsultacija sa FS dogovoreno je da se utakmica odigra 4. septembra u Banjaluci", izjavio je predsjednik FS Repubike Srpske Mile Kovačević novinarima u Banja luci, a prenosi Glas Srpske.

Utakmica Srbije i selekcije RS, koja funkcioniše u sklopu Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine, odigraće se uz saglasnost FSBIH, kao i uz saglasnost Evropske fudbalske unije (UEFA) i Međunarodne fudbalske federacije (FIFA).

Ranije je najavljeno da će selekciju Republike Srpske sa klupe predvoditi pomoćnik Jirgena Klopa u Borusiji iz Dortmunda, Željko Buvač. U ekipi bi između ostalih trebalo da budu i igrači rođeni u Republici Srpskoj, kao što su Neven Subotić, igrač Borusije, i Marko Marin, koji nastupa za Sevoilju, kao pozajmljen igrač Čelsija.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније