Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

07. 03. 2013. 13:51   >>  13:43

BARSELONA

Maskerano: Sad smo mi u kući strave i užasa

Odbrambeni fudbaler Barselone Havijer Maskerano rekao je da su njegovoj ekipi u ovom trenutku potrebni skromnost, mir i pozitivan način razmišljanja kako bi se vratila na pobjednički put.

"Fudbal je veoma dinamičan sport. Prije tri sedmice izgledalo je kao da je Real ekipa koja se nalazi na ivici ambisa, a sada je sa njima sve u redu. Tada je djelovalo da je kod nas sve lijepo kao u Diznilendu, a sada kao da smo u kući strave i užasa", slikovito je objasnio Maskerano.

Barselona je u poslednje dvije sedmice dva puta izgubila od madridskog Reala, u prvenstvu i kupu, a zabilježila je i poraz od Milana (0:2) u prvom meču osmine finala Lige šampiona.

"Uprkos svemu, smatram da nema razloga da sada 'poludimo'. Važno je da pronađemo mir i dozu skromnosti, što nam je izgleda nedostajalo u prethodnom periodu. Ako to uspijemo, vratićemo onu igru koja nas je krasila do prije nekoliko sedmica", istakao je argentinski reprezentativac.

Ekipa Barselone trenutno vodi na tabeli Primere sa 11 bodova više od drugoplasiranog Atletika.

"Ponekad, jednostavno, ne dođete do željenog rezultata. Međutim, ako budemo smireni, uspijećemo da prebrodimo ovu krizu. Najvažnije je da se sada okrenemo onome što nas čeka i razmišljamo pozitivno. Naporan rad pomoći će nam da vratimo pobjednički mentalitet", zaključio je Maskerano.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније