Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

16. 04. 2014. 23:12 >> 23:13

PALAS ŠOKIRAO EVERTON

Sanderlend udaljio Siti od titule!

Dva zaostala meča Premijer lige donijela su iznenađenja - "fenjeraš" Sandelend je odigrao 2:2 na gostovanju Sitiju i tako udaljio "Građane" od titule, dok je čvrsti Kristal Palas savladao Everton kao gost 3:2.

A počelo je odlično za “Građane“. Već u drugom minutu pogodio je  Fernandinjo, kome je asistirao Kun Aguero.  Ali, gosti se nijesu prepali, naprotiv.  Pojetovi puleni su igrali napadački, a izjednačenje Sanderlendu je donio Konor Vikam, na 15-ak minuta prije kraja meča, a isti igrač je desetak minuta kasnije još jednom savladao Džoa Harta za 1:2 i zaledio “Etihad“.

Ipak, golman gostiju Vito Manone, loše je reagovao poslije jednog udarca Samira Narsija u 88. minutu i završeno je 2:2 .

Kristal Palas je na “Gudoson Parku“ prekinuo niz od sedam uzastpnih pobjeda Evertona, i zaustavio “Karamele“ u pohodu na četvrtu poziciju na tabeli, koja vodi u Ligu šampiona.

Gosti iz Londona su poveli preko Pančona u 23. minutu, sa minimalnom prednošču otišli na odmor, a odmah na startu nastavkja Dan je duplirao vođstvo Pjulisovog tima.

Stiven Nejsmit vraća neizvjesnost na isteku sata igre, ali Kameron Žerom vraća dva gola prednosti Palasu.

Kevin Miraljas na četiri minuta prije kraja smanjio na 2:3, ali to je sve što su Martinezovi puleni uspjeli da urade....

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније