Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

17. 04. 2014. 23:42 >> 23:41

U ZAMJENU NUDI OSKARA

Murinjo želi Modrića

Čelsi je spreman da u narednom prelaznom roku dovede vezistu Reala Luku Modrića u zamjenu za brazilskog reprezentativca Oskara.

Kako javlja La Seksta, Murinjo bi bio presrećan da može da ostavi južnoameričkog plejmejkera i dovede Hrvata, ali je dobio naređenje od vlasnika kluba Romana Abramoviča da mora prvo da proda nekog igrača.

Madriđani su zainteresovani za Oskara, i smatraju da bi mogli da ga dovedu jer zbog pada u formi na njegovom mjestu sve češće igra Vilijan, koji je ljetos došao iz ruskog Anžija. Murinjo se dosjetio ideje o razmjeni zbog loše forme koja prati 22-godišnjeg Oskara.

Portugalac ne krije simpatije prema Modriću, kojem je bio trener tokom svog mandata u "kraljevskom klubu". Glavni razlog za njegovo dovođenje jeste nedostatak većeg broja kvalitetnih rješenja na poziciji centralnog veznog igrača: Lampard je pri kraju karijere i sve rijeđe dobija šansu, a Mikel i Ramireš jednostavno ne zadovoljavaju kriterijume.

Dvadesetosmogodišnji Modrić je u karijeri nastupao za Dinamo Zagreb, Totenhem i Real u kojem je od 2012. godine. Za Madriđane je na 63 utakmice postigao četiri gola. Dovođenje sjajnog veznjaka bio bi možda najveći transfer ljeta, ali se i dalje nije riješio najveći problem "plavaca", kvalitetan napadač.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније