Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

17. 04. 2014. 23:19   >>  23:19

PRVIJENAC

Anćeloti: Timska igra donijela trofej

Trener Reala Karlo Anćeloti rekao je da su Madriđani zahvaljujući sjajnoj timskoj igri došli do trofeja u Kupu kralja i da je izostanak Kristijana Ronalda dodatno motivisao ekipu.

Real je sinoć na stadionu ''Mestalja'' u Valensiji savladao Barselonu 2:1, a gol za trofej postigao je Geret Bejl, poslije sjajnog solo-prodora u 85. minutu.

"Kada pboijedite Barselonu, važno je da znate da je to zbog odlične timske igre. Pokazali smo da smo čvrsta i kompaktna ekipa. Svi igrači su bili dobri, a izostanak Ronalda ih je još više motivisao", rekao je Anćeloti za klupski sajt.

Italijanskom stručnjaku to je prvi trofej u Realu otkako je ljetos došao u Madrid.

"Veoma sam srećan zbog trofeja. Igrali smo kvalitetno tokom cijelog meča. Drago mi je što smo donijeli radost navijačima. Izašli smo jači iz ove utakmice i ovakva pobjeda može da nam pomogne u završnici Primere i Lige šampiona. Čitav meč smo igrali kao što smo i zamislili, bili smo bolji od Barselone", dodao je Anćeloti.

Ekipa Reala zauzima drugo mjesto na tabeli Primere sa tri boda manje od vodećeg gradskog rivala, Atletika.

U polufinalu Lige šampiona Real se sastaje sa Bajernom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније