Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

07. 03. 2013. 15:13 >> 15:06
1

KVALIFIKACIJE ZA SP

Brnović: Hoću 6, a dobra su i 4 boda

Selektor fudbalske reprezentacije Branko Brnović poručio je da u utakmicama sa Moldavijom i Engleskom želi svih šest bodova, ali da bi bio zadovoljan i sa četiri.

Crna Gora je, kaže Brnović, kvalitetnija od Moldavije, ali to mora pokazati i na terenu.

"Nama je najvažnija utakmica sa Moldavijom, ona je prva i samo o njoj i razmišljamo. Onaj ko bude razmišljao samo o Engleskoj neće biti u timu protiv Moldavije. To je utakmica koja nama donosi mnogo, ta tri boda su nam bitna. To su bodovi koji se, ukoliko se izgube, ne mogu nadoknaditi", rekao je Brnović.

Selektor je, na konferenciji za novinare, objasnio i zašto je pozvao Branka Boškovića.

„On nikada nikada nije bio skinut sa spiska, već da ga je povreda spriječila da bude u nacionalnom timu. To je igrač koji može mnogo da pomogne na terenu i koji mnogo znači reprezentaciji kada je atmosfera u pitanju''.

Brnović smatra da je Milan Jovanović,  zaslužio poziv u reprezentaciju, bez obzira što je suspendovan u Crvenoj zvezdi.

"Jovanović nije igrao previše za svoj klub, ali je bio konstantan u reprezentaciji. Nanešena mu je nepravda, a ja se ne odričem nikoga od igrača koji su od prvog dana u reprezentaciji“, poručio je Brnović.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније