Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

18. 04. 2014. 12:29 >> 12:45

IMPRESIONIRAN BRZINOM

Bolt zavidi Bejlu na golu Barsi

Nakon pobjedonosnog gola u finalu Kupa kralja protv barselone, sportska javnost je uopređivala fudbalera madridskog Reala Gareta Bejla sa najbržim čovjekom planete Useinom Boltom, koji je i sam prokomentarisao trčanje brzonogog Velšanina.

U intervjuu za špansku Marku, Bejl je kazao da je pogledao Bejlov pogodak i da je bio impresioniran njegovom brzinom i načinom na koji je pretrčao defanzivca Barse.

Podsjetimo, Bejl je gurnuo loptu u prazan prostor po lijevoj strani, izašao van terena par metara kako bi zaobišao Marka Bartru, a potom isprintao do protivničkog gola i zatresao mrežu.



"Bio je to sjajan pogodak. Pokazao je koliko je brz pošto je iza sebe ostavio defanzivca, a onda je ostao smiren i poslao loptu golmanu kroz noge", kazao je Bolt.

Sprinter sa Jamajke smatra da je Bejlu pomoglo to što se u prošlosti bavio atletikom.

"Takav gol bi svaki sprinter na svijetu želio da postigne. U ovom trenutku, on je najbrži fudbaler planete", dodao je Bolt.

Marka podsjeća da se Bolt ponudio da pomogne Bejlu da unaprijedi svoje ubrzavanje, kada je Velšanin potpisao za Real. Jamajčanin je poznat kao veliki ljubitelj fudbala i navijač Mančester Junajteda, u više navrata trenirao je sa ’crvenim đavolima’, dok je menadžer legendarnog kluba bio Aleks Ferguson.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније