Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

19. 04. 2014. 17:56 >> 17:58

1. CFL

Lovćen i Sutjeska zaustavljeni, pobjeda Mladosti

Nastavlja se mrtva trka za titulu - i Sutjeska i Lovćen su remizirali na gostovanjima Zeti 0:0, odnosno Mornaru 1:1, pa Nikšićani i poslije ovog kola imaju bod prednosti u odnosu na Cetinjane. Budućnost je lako savladala Dečić 3.1 pod Goricom, dok je veliku pobjedu u derbiju začelja ostvarila Mladost koja je pobijedila Grbalj u Radanovićima. Rudar je nakon preokreta na svom terenu pobijedio Mogren 2:1. Sjutra igraju Petrovac i Čelik.

Lovćen je u Baru poveo već nakon sedam minuta igre. Martinović je zatresao mrežu iz slobodnjaka. Barani su onda krenuli u veliku ofanzivu, pogodili su dva puta okvir gola, a nagrada za trud stigla je u nadoknadi prvog dijela. Simović je postigao autogol za 1:1. Barani su u 58. minutu ostali sa igračem manje, zbog isključenja Mijuškovića, ali Lovćen nije mogao do sedme uzastopne pobjede.

Sutjeska je na "Trešnjici" odigrala bez golova, pa već tri kola ne zna za pobjedu.

Budućnost je već u drugom minutu otključala bravu Dečića. Strijelac je bio Vujačić, koji je ušao u formu. Isti igrač je sredinom nastavka duplirao vođstvo. Gosti su do smanjili preko Vučkovića, ali nijesu imali snage za nešto više, pa je Hočko u 90. minutu potvrdio pobjedu... Budućnost nastavlja borbu za Evropu.

Mladost je iznenadila sve i slavila sa 3:1 u Radanovićima. Već poslije prvih 45 minuta "romantičari su vodili 2:0, a oba gola dao je sjajni mladi reprezentativac Mugoša i to u razmaku od sedam minuta (24, 31. minut). Sredinom nastavka Mugoša je kompletirao het-trik i obezbijedio tri zlatna boda Podgoričanima u borbi za opstanak. Glavan je u finišu postigao počasni gol za Grbalj.

U još jednom meču timova iz druge polovine tabele, Rudar je preokrenuo u drugom dijelu prednost Mogrena sa poluvremena i slavio 2:1. Budvani su poveli golom Kaluđerovića, preokret je režirao dvostruki strijelac Nestorović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније