Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

19. 04. 2014. 17:42 >> 17:41

BUNDESLIGA

Goleada u Dortmundu, pobjeda Verdera

Dortmund protiv Majnca nastavio seriju pobjeda, Bajern se vratio na pobjednički kolosjek u Braunšvajgu, pobjede Verdera i Frajburga.

“Milioneri“ su se novom pobjedom učvrstili na drugoj poziciji. Poveli su golom Jojića već u šestom minutu, ali je Okazaki u 14. poravnao na 1:1.

Levandovski je vratio vođstvo  golom u 18. minutu, da bi Okazaki ponovo vratio stvari u egal u 53. minutu. Međutim, samo tri minute kasnije, Pišček je donio novu prednost Dortmundu, a tačku na pobjedu stavio je Roj iz penala 4:2.

Verder je u Bremenu bio bolji od Hofenhajma 3:1. Voland  je donio prednost gostima, ali Bargfrede je u 18. minutu vratio stvari na početak. Vođstvo “zelenima“ donio je Garsija deset minuta prije kraja, da bi Salihović u 86. promašio penal za izjednačenje. Petersen je postavio konačnih 3:1 u nadoknadi.

Bajern se vratio pobjedama nakon nešto lošijih izdanja. Odluka je pala u posljednjih 15 minuta. Pizaro je pogodio u 75. minutu, da bi sve riješio Mandžukić u finišu utakmice.

Frajburj je deklasirao Menhengladbah pred svojim navijačima 4:1. Mehmedi (dva gola), Sorg i Darida su režirali preokret domaćih protiv Borusije, koja je prethodno povela golom Hermana. Augzburg i Herta su odigrali bez golova.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније