Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

20. 04. 2014. 12:00 >> 11:59

KOMPLIKOVANI PREGOVORI

Barsa želi da smanji ugovor Mesiju

Predsjednik fudbalskog kluba Barselona Hosep Marija Bartomeu istakao je da se produženje saradnje sa Lionelom Mesijem ne dovodi u pitanje, ali da klub želi da mu smanji ugovor u skladu sa trenutnom klimom u svjetskom fudbalu.

"Nije pitanje da li ćemo produžiti ugovor sa Mesijem, već njegova sadržina. Ponudićemo modifikaciju postojećeg koji ističe 2018. godine. Želimo da mu ponudimo fer uslove u skladu sa trenutnom klimom u svjetskom fudbalu. Jedino što smo tražili od njega je da nastavi sa igrama koje je pružao i do sada", rekao je Bartomeu.

Bartomeu je istakao da je klub bio malo nepravedan prema prvoj zvezdi tima, jer ga nije podržao, nakon pada u formi i ispadanja iz Lige šampiona.

"Nijesmo bili fer prema Lionelu, jer je on bio taj koji je vodio tim godinama unazad i radio odličan posao za Baselonu. Mislim da je obostranom interesu da nastavimo saradnju kakav je bila do sada. On je još veoma mlad, a najbolji je na svijetu, te zna da imamo mnogo vjere u njega", zaključio je Bartomeu.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније