Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

07. 03. 2013. 20:47   >>  20:39

U LAJPCIGU

Balak na ljeto igra oproštajnu utakmicu

Bivši kapiten fudbalske reprezentacije Nemačke Mihael Balak u oktobru 2012. je završio karijeru, a 5. juna će u Lajpcigu odigrati oproštajnu utakmicu.

Na utakmici će snage odmjeriti ekipa njegovih prijatelja i 11 najboljih svjetskih fudbalera, a čitav prihod biće poklonjen u dobrotvorne svrhe.

Dolazak u Lajpcig potvrdili su trener Real Madrida Žoze Murinjo i prvotimac Bajerna Bastijan Švajnštajger, a Balak očekuje dolazak selektora Njemačke Joakima Leva.

„Naravno da bih volio da igram za obije ekipe, ali o tome će odlučiti moja fizička sprema. Imao sam uspješnu saradnju sa Levom u reprezentaciji, iako je na kraju bilo tenzija“, rekao je Balak. 

Njemac je tokom karijere četiri godine proveo u Bajernu, od 2002. do 2006. godine i u tom periodu je osvojio tri titule Bundeslige, tri njemačka Liga kupa i jedan njemački kup. 

Poslije toga je prešao u Čelsi za koji je nastupao do 2010. godine. Tokom boravka na „Stamford Bridžu“ osvojio je titulu šampiona Premijer lige, tri FA kupa, Liga kup i Komjuniti šild. 

Posljednji klub za koji je igrao je Bajer. U svom prvom boravku u Leverkuzenu stigao je do finala Lige šampiona 2002. godine. 

Za reprezentaciju Njemačke odigrao je 98 utakmica i postigao 42 gola.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније