Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

23. 04. 2014. 15:23 >> 16:51

ZAHVALAN FERGUSONU

Mojes: Bila mi je čast voditi Junajted

Bivši menadžer Mančester junajteda Dejvid Mojes rekao je da mu je bila velika čast da vodi „crvene đavole“ i da je zahvalan Aleksu Fergusonu.

 

Škotski stručnjak je u utorak dobio otkaz poslije samo deset mjeseci na klupi Junajteda, zbog loših rezultata, a kap koja je prelila čašu je nedjeljni poraz od Evertona, posle kojeg je šampion Engleske ostao bez šanse da se plasira u Ligu šampiona sledeće sezone.

“Uvijek ću biti zahvalan Aleksu Fergusonu što je vjerovao u mene i što mi je dao šansu da vodim Mančester junajted”, rekao je Mojes i dodao: “Imenovanje za menadžera Junajteda će uvek biti nešto na šta ću biti nevjerovatno ponosan. Znao sam da me čeka težak izazov, ali sam želio da ga se prihvatim i nijednog trenutka nijesam sumnjao u ispravnost svoje odluke. Pritisak koji donosi posao menadžera u Junajtedu je ogroman, ali nijednog trenutka nijesam odstupio od vrednog rada, a isto važi i za moje saradnike, kojima se zahvaljujem na posvećenosti”.

Mojes je priznao da rezultati „crvenih đavola“ ove sezone razočaravajući, kao i da mu je žao na koji način je saznao za otkaz.

“Rezultati nijesu bili onakvi na kakve su Mančester junajted i njegovi navijači navikli i kakve očekuju”, rekao je Mojes.

Asocijacija ligaških menadžera reagovala je zbog otkaza Mojesu i kritikovala neprofesionalan način na koji se Mančester Junajted ponio.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније