Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

07. 03. 2013. 23:37   >>  23:31

NAPADAČKI

Viljas-Boaš: Bila je ovo lijepa evropska noć

Menadžer Totenhema Andre Viljaš Boaš zadovoljan je partijom tima u pobedi od 3:0 protiv Intera u prvom meču osmine finala Lige Evrope.

"Odlična partija tokom svih 90 minuta, igrali smo lijep i napadački fudbal, sveli šanse protivnika na minimum, bila je ovo lijepa evropska noć za Totenhem. Nijesmo prošli dalje, stadion Intera nije mjesto na koje se dolazi tek tako", istakao je Viljaš Boaš.

Menadžeru "sparsa" utisak kvari što u revanšu neće moći da računa na Gereta Bejla zbog parnih kartona.

Faliće nam samo Bejl, ali imamo talentovan tim koji će znati da nadoknadi njegov izostanak", rekao je Boaš.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније