Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

24. 04. 2014. 16:34 >> 16:34

DO 2016.

Olić produžio ugovor sa Volfsburgom

Hrvatski internacionalac Ivica Olić produžio je ugovor sa njemačkim Volfsburgom do 2016. godine. Olić je u Volfsburg došao 2012. godine iz Bajern Minhena.

Olić je za Volfsburg do sada nastupio 61 put i postigao je 22 gola.

“Veoma sam srećan što je moja budućnost u klubu razjašnjena. Nastaviću da igram za Volfzburg i izuzetna je čast, kao i zabava biti dio ovog tima", rekao je Olić.

Volfzburg se u Bundesligi bori za mjesto u kvalifikacijama za Ligu šampiona, pošto ima jedan bod manje od četvrtoplasiranog Bajer Leverkuzena, koji trenutno zauzima poziciju koja vodi tamo.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније