Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

10. 03. 2013. 16:39 >> 16:30

NA PETOM MJESTU

Murinjo stiže Miljana Miljanića

Portugalski stručnjak Žoze Murinjo na utakmici 27. kola španske Primere protiv Selte u Vigu, koja je na programu danas od 19 sati, izjednačiće se sa legendarnim srpskim trenerom Miljanom Miljanićem po broju utakmica na kojima je predvodio "kraljevski klub".

Prema urednoj statistici lista As, Murinjo će meč protiv Selte biti 103. na klupi Reala u šampionatu, na koliko utakmica je čuveni "Čiča" predvodio Madriđane.

On će tako nakon utakmice sa Seltom dijeliti peto mjesto sa Miljanom Miljanićem na "vječnoj listi" trenera Reala po broju vođenih utakmica. Inače, ukoliko ispoštuje kompletan ugovor sa Realom, koji ističe u junu 2016. godine, Murinjo će na svom kontu imati 228 utakmica na klupi Reala u Primeri.

On je procentualno najuspješniji trener Madriđana sa 76 odsto pobjeda, a prvi je trener Reala još od 2003. godine koji ima više od dvije sezone u nizu na klupi. Od 2003. do 2010. godine Real je na klupi promijenio čak osam trenera - Karlosa Keiroša, Hose Antonija Kamača, Mariju Garsiju Remona, Vanderleja Luksemburga, Cezara Lopeza Kara, Fabija Kapela, Bernda Šustera i Manuela Pelegrinija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније