Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

10. 03. 2013. 22:58   >>  23:00

PORAZ INTERA

VIDEO: Jovetić i Ljajić srušili Lacio

U derbiju kola Fiorentina pobijedila Lacio usred Rima i pokazala da je spremna da se bori za Ligu šampiona do posljednjeg kola. Jovetić i Ljajić pogodili i dokazali da su lideri tima. Inter poražen na "Meaci" od Bolonje sa 1:0.

Fiorentina je ovom pobjedom preskočila i Lacio i Inter na tabeli.Ljajić je u 20. minutu asistirao našem asu za vođstvo gostiju, da bi se i on sam upisao na početku drugogo dijela, kada je iz slobodnog udarca sa 20-tak metara vidio kako Marketi kreće iza živog zida i loptu poslao u njegov ugao. 

To je prelomilo utakmicu, pa je "viola" lako privela meč kraju.

 "Neroazuri" su pokazali da se nisu oporavili od teškog poraza u LE pošto su na svom ternu izgubili od Bolonje rezultatom 0:1!

Alberto Đilardino zapečatio je sudbinu Intera u 57. minutu, a Interu ostaje da žali za brojnim prilikama koje su propustili, pogotovo u posljednjih pola sata. 

Junak gostiju bio je Luka Kurći, koji je u više navrata izlazio kao pobjednik u duelima sa fudbalerima Intera.



Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније