Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

11. 03. 2013. 13:22   >>  13:21 1

MANČESTER JUNAJTED

Ferguson: Eh, da je branio Kasiljas

Menadžer Mančester Junajteda Aleks Ferguson izjavio je da bi njegovom timu bilo lakše na revanš meču osmine finala Lige šampiona, da je branio kapiten Reala Iker Kasiljas, a ne njegova zamjena Dijego Lopez.

Povredom Kasiljasa, Real je za tri i po miliona eura iz Sevilje vratio iskusnog Dijega Lopeza, što se ispostavilo kao odličan potez.

Lopez je bio jedan je od najzaslužnijih što se njegov tim plasirao u četvrtfinale Lige šampiona.

Upravo zato, Aleks Ferguson smatra da bi njegov tim bolje prošao da je na golu rivala stajao Kasiljas.

„Mislim da ih je Lopez spasio, više bih volio da je branio Kasiljas. On ne bi imao odbrane kao Lopez. U prvom poluvremenu je istrčao ispred Danija Velbeka, uletio Van Persiju u šut, izašao i udario Nemanju Vidića u glavu. Kasiljas nije takav tip golmana“, kazao je Ferguson za engleske medije.

Kasiljas se povrijedio tokom utakmice četvrtfinala Kupa kralja protiv Valensije, kada ga je, sa namjerom da izbije loptu, u šaku šutnuo saigrač Alvaro Arbeloa. Kapitenu Reala prognozirana je pauza od tri mjeseca.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније