Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

11. 03. 2013. 19:28 >> 19:19

ISPADI NAVIJAČA

Kažnjeni Đenova i Lacio

Napadač Milana Mario Baloteli još jednom je bio na meti rasističkih napada, ovog puta na gostovanju Đenovi, zbog čega je taj klub kažnjen sa 30 hiljada eura.

Navijači Đenove su, na utakmici koju je njihov tim izgubio od Milana 0:2, pjevali uvrjedljive pjesme, koje su bile upućene Baloteliju.

To nije jedina kazna koja je izrečena Đenovi, koja dodatno mora da plati i zbog lasera koje su navijači usmjeravali ka igračima Milana, kao i zbog novčića i upaljača bacanih na linijskog sudiju i golmana Kristijana Abijatija.

Kažnjen je još jedan italijanski prvoligaš. U pitanju je Lacio, čija će kasa biti praznija za 10 hiljada eura. Navijači kluba iz Rima postavili su transparent sa uvrjedljivom porukom namijenjenom predsjedniku UEFA Mišelu Platiniju, tokom utakmice sa Fiorentinom.

Tim iz Firence je u nedjelju savladao Lacio na Olimpiku 2:0.

Prošlog mjeseca Rimljani su kažnjeni od strane UEFA zbog rasističkih ispada navijača.  Sljedeće dvije evropske utakmice, u kojima su domaćini, odigraće pred praznim tribinama.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније