Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

12. 03. 2013. 19:22   >>  19:14

TRENERI ODLUČILI

Laudrup najbolji menadžer Premijer lige

Strateg Svonsija Mihael Laudrup proglašen je za najboljeg menadžera ove sezone u izboru trenera Premijeršipa, dok je napadač istog kluba Španac Miću proglašen za najvrjednije pojačanje sezone.

Danski stručnjak osvojio je 45 odsto glasova anketiranih trenera. Laudrup je na početku prošle sezone preuzeo Svonsi, a prethodno je vodio Brondbi, Getafe, Spartak iz Moske i Majorku.

Svonsi, koji tenutno zauzima devetu poziciju na tabeli, je jedini velški klub koji se takmičio ili takmiči u Premier ligi od njenog osnivanja 1992. U februaru ove godine Velšani su osvojili prvi trofej u stogodišnjoj istoriji kluba, pobijedivši u finalu Liga kupa Bredford 5:0. 

Pored Laudrupa, priznanje je dobio i napadač Svonsija Miću, koji je proglašen najvećim pojačanjem Premijer lige. Miću je u anketi dobio 47 odsto glasova treneara, tako da se našao ispred napdača Mančester Junajteda Robina Van Persija, koji je sakupio 27 odsto. Iza njih slijede Santi Kazorla, Dimitar Berbatov i Stiven Nzonzi sa po šest odsto glasova.

Dvadesetšestogodišnji Miću je u svojoj premijernoj sezoni postigao 19 golova, od čega 15 u Premier ligi. Španac je u ekipu Svonsija došao iz Raja Valjekana za dva miliona funti.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније