Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

12. 03. 2013. 23:45 >> 23:51

NAKON ISPADANJA

Snajder: Zaslužili smo prolaz

Igrač Galatasaraja Vesli Snajder smatra da je timski duh presudio u pobjedi nad Šalkeom od 3:2 u revanšu osmine finala Lige šampiona. U Šalkeu nijesu krili razočarenje nakon ispadanja.

"Zaslužili smo četvrtfinale. U drugom poluvremenu imali smo pad u igri i napravili smo mnogo grešaka. Šalke nas je pritiskao, ali smo timskim duhom došli do zaslužene pobjede”, izjavio je holandski internacionalac.

Nakon povoljnog rezultata u prvom meču, u Šalkeu nijesu očekivali eliminaciju u ovoj fazi takmičenja.

Vezni igrač njemačke ekipe Julijan Dreksler je, poslije meča, istakao da je njegov tim bolji utisak ostavio u drugom poluvremenu, ali da to nije bilo dovoljno za plasman u četvrtfinale.

''Nijesmo imali dovoljno sreće u drugom poluvremenu. U nastavku utakmice stvarali smo šanse, ali ih nijesmo iskoristili. Skupo nas je koštala loša igra u prvom dijelu utakmice”, rekao je Dreksler.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније