Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

31. 01. 2013. 11:05 >> 11:05
1

KVALIFIKACIJE

Crna Gora sa Njemačkom i Rumunijom

Mlada fudbalska reprezentacija Crne Gore u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo igraće u šestoj grupi sa Njemačkom, Rumunijom, Republikom Irskom i Farskim ostrvima.

Žrijebom u Nionu odlučeno je da u prvoj grupi rivali budu Engleska, Vels, Finska, Moldavija, Litvanija i San Marino, dok će u drugoj igrati Rusija, Danska, Slovenija, Bugarska, Estonija i Andora.

Rivali u trećoj grupi biće Holandija, Škotska, Slovačka, Gruzija i Luksemburg, a u četvrtoj Španija, Austrija, Mađarska, Bosna i Hercegovina i Albanija.

Žrijebom u petu grupu svrstani su Švajcarska, Ukraina, Hrvatska, Letonija i Lihtenštajn, a u sedmoj grupi igraće Švedska, Turska, Grčka, Poljska i Malta, a u osmoj Izrael, Portugal, Norveška, Makedoinija i Azerbejdžan.

Rivali u devetoj grupi biće Italija, Srbija, Belgija, Kipar i Svjerna Irska, a u desetoj Francuska, Bjelorusija, Jermenija, Island i Kazahstan.

Pobjednici grupa i četiri najbolje drugoplasirane selekcije plasiraće se u baraž za odlazak na završni turnir u Češkoj 2015. godini.

Takmičenje po grupama startovaće 22. marta.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније