Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

15. 03. 2013. 13:30   >>  13:33 1

LIGA ŠAMPIONA

Nedved zabrinut, Nojer umjereni optimista

U Juventusu nisu previše zadovoljni ishodom žrijeba, jer će igrati protiv izuzetno jake ekipe Bajern Minhena.

 

Bavarci su na putu ka četvrtfinalu eliminisali Arsenal, teže nego što se očekivalo, a u Juventusu smatraju da ih, bez obzira na to, čeka jako težak posao protiv Bajerna.

Prvi meč četvrtfinalnog duela između ova dva tima biće odigran na "Alijans Areni", a Juventusov direktor Pavel Nedved, smatra da su dobili izuzetno jakog protivnika.

"Bajern je jedna od najboljih ekipa u ovoj fazi takmičenja. Moraćemo u duele sa njima da uđemo maksimalno angažovano", izjavio je Nedved.

Posle obavljenog žreba za četvrtfinale lige šampiona, u kome je odlučeno da se sastano Bajern iz Minhena i Juventus, u ekipi Bavaraca vlada umereni optimizam.

Golman Bajerna iz Minhena, Manuel Nojer, smatra da njegova ekipa ima šanse da se domogne polufinala Lige šampiona.

"Italijanski timovi uvek igraju dobro organizovano i dobro su taktički obučeni. Ipak mislim da ako budemo odigrali maksimalno angažovano da imamo šanse za prolazak", dodao je Nojer.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније