Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

15. 03. 2013. 18:20   >>  18:11

OPSTRUKCIJA

Ferguson brani Ferdinandu da igra za Englesku

Trener Mančester junajteda Aleks Ferguson rekao je da će klub možda blokirati poziv Rija Ferdinanda da se vrati u reprezentaciju, jer je zabrinut zbog spremnosti svog fudbalera.

 

Ferdinand je u četvrtak pozvan da se vrati u reprezentaciju poslije skoro dvije godine i očekuje se da će igrati u kvalifikacionim susretima protiv San Marina i Crne Gore. Ovaj 34-godišnji štoper, međutim, ima problema sa spremnošću poslije povreda.

"Moram da razgovaram s našim lekarom... pripremamo Rija na poseban način i čekaju ga određeni tretmani koje mora da prođe", rekao je Ferguson.

Trener je rekao da ga je iznenadio poziv Ferdinandu, ali i da fudbaler sam treba da procijeni koliko utakmica treba da igra.

"Bio sam iznenađen kao i svi pozivom Riju. On sam treba da procijeni da li će moći da podnese da igra toliko utakmica", rekao je Ferguson.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније