Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

16. 03. 2013. 11:22   >>  11:12

POVREDA

Pujol propušta mečeve sa PSŽ-om

Kapiten Barselona Karles Pujol propustiće oba meča četvrtfinala Lige šampiona, koji Katalonci igraju protiv Par Sen Žermena, a po nekim informacijama, odsustvovaće sa terena i do kraja sezone.

Vilanova i Roura ostaće narednih mjesec dana bez svog iskusnog defanzivca. Pujol je zaradio povredu koljena u finišu meča sa Milanom, a medicinski nalazi nijesu donijeli dobre vijesti.

Kapiten ekipe sa „Nou Kampa“ izuzet je i sa spiska reprezentacije, a strahuje se da je povreda teže prirode i da je sezona za Pujola završena.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније