Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

16. 03. 2013. 15:53   >>  15:43

CFL

Mladost i Lovćen odigrali bez golova

Prvi meč 21. kola Prve Crnogorske fudbalske lige završen je bez pobjednika. Na Starom Aerodromu u Podgorici Lovćen i Mladost odigrali su bez golova.

 

 

 

 

 

Susret u Podgorici odigran je po jakom vjetru, što očigledno nije odgovaralo napadačima. U prvom poluvremenu Mladost je imala inicijativu, iz koje je nastalo više šansi, ali golova nije bilo.

U nastavku, gledana je otvorenija igra. Ipak, uprkos prilikama na obje strane, ostao je rezultat sa početka utakmice. Ovo je prvi bod Cetinjana u proljećnem nastavku sezone.

Duel u kampu reprezentacije odigran je ranije, jer  je danas u istom kompleksu na programu još jedan prvoligaški susret, u kojem se sastaju ekipe Petrovca i Sutjeske.

Ostali mečevi 21. kola počeli su u 15 sati

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније