Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

16. 03. 2013. 17:38 >> 18:16

PORAZ ŠALKEA

Bundesliga: Dortmund u petoj brzini

Dortmund je "petradom" ispratio goste iz Frajburga sa Signal Iduna parka - 5:1. Šlake ubjedljivo poražen na gostvovanju Nirbergu, dok je Augzburg odnio bodove iz Hamburga.

Dortmund je lagano počeo meč, što su gosti iskoristili i poveli preko Šmita na isteku pola sata igre. To kao da je naljutilo domaće, koji su ubacili u veću brzinu i do kraja nanijeli težak poraz gostima. Blistali su Levandovski i povratnik Sahin, koji su postigli po dva gola, dok se u listu strijelaca upisao i Bitenkur.

Nirberg je iskoristio razočaranje Šalkea zbog ispadanja iz Lige šampiona i lako ga pobijedio sa 3:0. Emotivno ispražnjei gosti bili su lak plijen za Nirberg, kojem su važna tri boda donijeli Fojlner, Esvajn i Franc.

Augzburg se ne predaje u borbi za opstanak, pa je slavio u Hamburgu sa 1:0 Heroj gostiju bio je Karsten-Braker, koji je pogodio već u osmom minutu i ispostavilo se da je to bio konačan rezultat.

Rezultati i strijelci:

Borusija Dortmund - Frajburg 5:1
(Levandovski 41, 45, Šahin 44, 72. Bitenkur 78.  - Šmid 28.)

Verder - Grojter Firt 2:2
(Hunt 47.p, 70.p - Firstner 56, Pecos 62.)

Nirnberg - Šalke 3:0
(Fojlner 31, Esvajn 69, Franc 87.)

Hofenhajm - Majnc 0:0

Hamburg - Augsburg 0:1
(Karlsen-Braker 8.)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније