Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

16. 03. 2013. 18:14 >> 18:05

PORAZ LIVERPULA

Premijer liga: Pobjeda Arsenala, Vili derbi začelja

Arsenal se pomalo budi iz krize, pa je nakon pobjede nad Bajernom u Ligi šampiona, slavio i na teškom gostovanju Svonsiju 2:0 i ostao trci za četvro mjesto. Aston Vila je u direktnom duelu za opstanak pobijedila Kvins Park Rendžers sa 3:2

 

Svonsi i Arsenal su po očekivanju odigrali otvoren meč, bez mnogo kalkulacija. Okslejn-Čemberlen je dva puta pogodio okvir gola u prvom poluvremenu, ali to nije zautavilo momke Arsena Vengera.

"Tobdžije" su sve naplatile u drugom dijelu. Prvo je Kazorla uposlio Žirua, Francuz nije dobro iskontrolisao loptu, ali je na pravom mjestu bio Naćo Monreal, koji je doveo londonski tim u vođstvo. Pobjedu je potvrdio rezervista Žervinjo, koji je golmana Vorma savladao u 90. minutu meča.

Aston Vila je savladala KPR u meču koji vrijedi "šest bodova". Gosti su poveli na "Vila parku" golom Dženasa, ali su Agbonlahor i Vajman preokrenuli do poluvremena.  Rednapov tim se vratio na 2:2, ali je Benteke, na desetak minuta do kraja, postavio konačnih 3:2 i tako donio drugu uzastopnu pobjedu timu iz Birmingema.

Sautempton je zaustavio proboj Liverpula u gornji dio tabele. Tim sa juga Engleske je tako došao do vrijednih bodova za opstanak. Domaći su nakon poal sata vodili sa 2:0 golovima Šnaderlina i Lmaberta, da bi Kutinjo na isteku 45. minuta vratio neizvjesnost. Ipak, tri boda izabranicima Maurisiaja Poketina obezbijedio je Džej Rodrigez deset minuta kasnije.

Rezultati i strijelci.

Everton - Mančester siti 2:0
(Osman 32, Jelavić 90+3.)

Aston Vila - Kvins Park Rendžers 3:2
(Agbonlahor 45+2, Vajman 59, Benteke 81. - Dženas 23, Taunsend 73.)

Sautempton - Liverpul 3:1
(Šnajderlin 6, Lambert 33, Rodrigez 80. - Kutinjo 45.)

Stouk - Vest Bromvič Albion 0:0

Svonsi - Arsenal 0:2
(Monreal 74, Žervinjo 90.)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније