Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

16. 03. 2013. 18:41   >>  18:32 1

NEĆE PRED NOVINARE

Plat: Manćini je bijesan, bio je penal

Trener Mančester sitija Roberto Manćini bio je toliko ljut poslije poraza od Evertona od 2:0, da je pred novinare poslao asistenta Dejvida Plata, koji nije krio da italijanski strateg kipti od bijesa.

"Manćini je bijesan, kao što možete zamislite. Ne želi da kaže nešto zbog čega bi upao u nevolje i želi da se distancira od cijele situacije. Bijesan je zbog svega generalno. Everton nas je nadigrao bez sumnje, ali isto tako je bio penal", poručio je Plat i aludirao na igranje rukom Felainija.

 Belgijanca, koji je bio u svom šesnaestercu, je pri vođstvu "karamela" od 1:0 lopta pogodila u ruku nakon šuta Teveza, ali je sudija Probert pokazao da je slobodan udarac i oštetio Siti za čist penal.

"Nije čak bilo ni na ivici kaznenog prostora, pa ljudi sami mogu da zaključe", rekao je Plat, koji je očito bio ljut ali je obavio Manćinijev posao.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније