Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

16. 03. 2013. 22:29   >>  17. 03. 2013. 00:18

SJAJAN GOL MODRIĆA

Primera: Egzibicija Reala

Real je gubio na poluvremenu gubio od Majorke sa 2:1, ali mu je samo pet minuta trebalo da otjera strah navijačima da će biti poražen. Tim Žozea Murinja je ovom pobjedom (5:2) zadržao drugo mjesto koje direktno vodi u Ligu šampiona.

Golovima Nuea i Alfara tim sa Baleara je vodio (za Rela se upisao Iguain) nakon prvih 45 minuta, ali je onda uslijedila furija Madriđana. Izjednačio je Ronaldo, da bi samo dva minuta kasnije Koentrao dodao loptu Modriću, a Hrvat sjajnim udarcem sa 25 metara savladao golmana Majorke. Od tog trenutka viđena je dominacija"kraljevskog" kluba koji je sve krunisao sa još dva gola - ponovo su u strijelce upisao Iguain, a tačku na pobjedu stavio je Benzema u posljednjim trenucima meča. 

Valensija je 75 minuta igrala sa igracem vise protiv Betisa i ubjedljivo slavila - 3:0. Strijelci za "slijepe miseve" bili su Zonas i Soldado, dok je Paulao postiao auto-gol.

Hetafe je golom Borhe na samom početku (igrao se sedmi minut) pobijedio Atletik Bilbao.

Sosijedad je nastavio sa sjajnim igrama, a žrtva je bio Valjadolid koji je savladan sa 4:1. Tim iz San Sebastijana sada potajno mašta o mjestu koje vodi u Ligu šampiona.

Dvostuki strijelac je bio Antonio Grizman, oba gola je postigao u prvom poluvremenu, kada mu se pridružio i Agireče, seriju je u drugom poluvremenu nastavio Prieto. Čast gostiju spasio je Giera.

Sosijedad je poražen samo jednom u posljednjih 19 mečeva u svim takmičenjima. Poslije 28. kola ekipa iz San Sebastijana zauzima četvrto mjesto na tabeli Primere, bar do nedjelje kada svoj meč igra Malaga

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније