Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

24. 07. 2014. 12:45 >> 12:52

VAN GAL

Debitovao pobjedom

Fudbaleri Mančester Junajteda pobjednici su prijateljskog turnira Ševrolet Kup.

Na Rouz Boulu u Pasadeni pred 86.000 gledalaca "crveni đavoli" su deklasirali Los Anđeles Galaksi 7-0 u premijernoj utakmici Luisa van Gala kao novog menadžera kluba.

Van Gal je Junajted postavio formaciju 3-4-3 i tako je igrao cijelu utakmicu, a na poluvremenu je napravio čak devet zamjena.

Dvostruki strijelci za Van Galov sastav bili su Vejn Runi, Ešli Jang i Ris Džejms, dok je jedan gol postigao Deni Velbek.

Aktuelni engleski prvak Mančester Siti takođe se nalazi na američkoj predsezonskoj turneji. Sastav Manuela Pelegrinija pobijedio je sinoć vodeći tim američke MLS lige Sporting Kansas Siti s 4-1.

Duel Liverpula i Rome na legendarnom Fenvej Parku u Bostonu presudio je autogol Daniela Agera u 90. minutu.

Sinoć je pobjedu upisao premijerligaš Totenhem koji je s 3-2 slavio u Torontu protiv istoimenog tima.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније