Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

24. 07. 2014. 16:38   >>  16:42

OBJAVLJEN RASPORED

Suarez igra na prvom El Klasiku?

Objavljen je raspored utakmica španske Primere za narednu sezonu, a ono što sve ljubitelje fudbala zanima, prvi "El klasiko" između Real Madrida i Barselone igraće se 26. oktobra na "Santijago Bernabeuu" u okviru devetog kola.

Napad Katalonaca u tom meču bi mogao da bude jači za Luisa Suareza, kome bi do tada trebalo da istekne suspenzija Svjetske fudbalske organizacije zbog ujedanja Đorđa Kjelinija na Mundijalu  (devet utakmica suspenzije u reprezentaciji i četiri meseca zabrane prilaska fudbalskim terenima).

Takođe, postoji opcija da FIFA preinači svoju odluku, prema kojoj bi se suspenzija odnosila samo na reprezentaciju.

Real i Atletiko susrešće se u prvom madridskom derbiju 13. ili 14. septembra na "Santijago Bernabeuu", dok će Barselona ugostiti "jorgandžije" u predzadnjem  kolu jesenjeg dijela.

Premijera je na programu 23, 24. i 25. avgusta, a parovi prvog kola su: Sevilja - Valensija Barselona - Elće Rajo Valjekano - Atletiko Madrid Ejbar - Real Sosijedad Real Madrid - Kordoba Selta - Hetafe Levante - Viljareal Malaga - Atletik Bilbao Almerija - Espanjol Granada - Deportivo.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније