Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

28. 07. 2014. 09:52 >> 09:52

SERHIO ROMERO

Argentinski heroj novi član Benfike

Argentinski reprezentativni golman Serhio Romero novi je član portugalskog šampiona Benficke, prenosi italijanski list "Gazzetta dello Sport".

Romero je u Benfiku stigao iz Sampdorije za svega milion eura, nakon što je prošlu sezonu proveo na pozajmici u francuskom Monaku. Romero je u Kneževini upisao svega tri nastupa, ali je svejedno dobio priliku da bude prvi golman Argentine na Svjetskom prvenstvu u Brazilu. Mora se priznati da je taj povjereni posao obavio veoma dobro, a "Gaučosi" su zaustavljeni tek u finalu i to u produžecima.

Romero je, podsjetimo, bio argentinski heroj u polufinalu, kada je Argentina izbacila Holandiju nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca. Argentinac će u Benfici biti zamjena za Slovenca Jana Oblaka, novog čuvara mreže madridskog Atletika.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније