Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

29. 07. 2014. 15:37 >> 15:37

UTAJA POREZA

Mesi ipak na optuženičkoj klupi

Zbog navodne utaje više od četiri miliona eura poreza španski sud je odlučio da prihvati optužbe protiv Lionela Mesija, pa će zvijezda Barselone on i njegov otac morati doći svjedočiti.

Sudija je saopštio da se proces protiv Mesija i njegovog oca Jorgea zbog neplaćanja poreza u periodu od 2007. do 2009. godine nastavlja, iako je najbolji fudbaler SP-a u Brazilu platio pet miliona eura kako bi pokušao da podmiri dug, javlja Goal.

Sudija tvrdi da je Mesi mogao znati zakone, te da su sve obaveze stajale u ugovoru koji je potpisao s klubom. Takođe, ugovor o pravima na Mesijev imidž potpisan je 2006. na, kako tvrdi sudija, fiktivne i niske iznose, s namjerom da se pokuša prevariti država.

Čudan Mesijev odgovor

"Lav se ne opterećuje s mišljenjem ovce“, napisao je Mesi na svom Instagram profilu, objavili su vodeći španski mediji.

Nema pojašnjena na šta je tačno mislio, pa su moguće različite interpretacije, ali, poruka je simptomatična s obzirom na trenutak i vrijeme objave. U svakom slučaju, koincidencija je poprilična, a asocijacije na odluku suda neizbježne.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније