Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

17. 03. 2013. 23:15 >> 23:07

POBJEDA ATLETIKA

Primera: Barsa rutinski, šou Mesija

Barselona je nastavila siguran hod ka titulu, na "Nou Kampu" je pao Rajo Valjekano, a veče je ponovo obilježio Leo Mesi.

 

Majstor fudbala iz Rozarija, je prvo asistirao Vilji za vodeći gol. Potom mu se španski reprezentativac revanširao, ali je ono pravo uslijedilo u nastavku.

Mesi je primio loptu, a zatim kao brzi voz krenuo ka golu Raja, Arabija je na sve načine pokušao da ga zautavi, ali bezuspješno, a Argentinac je rutinski poslao loptu u mrežu. Još jedna čarolija i gol koji je podsjetio na Maradonin u Meksiku 1986. godine.

Bio je to Mesijev 43. gol u prvenstvu, a 18 uzastopna utakmica u prvenstvu u kojoj je bio strijelac.

Čast gostiju spasio je Tamudo, samo minut pošto je zamijenio našeg reprezenativca Andriju Delibašića.

Atletiko se vratio na pobjednički put, nakon poraza u prošlom kolu od Sosijedada kod kuće. "Kolčonerosi" su slavili na teškom gostovanju Osasuni sa 2:0.

Najzaslužniji za pobjedu Atletika bio je dovstruki strijelac Dijego Kosta. Napadač Atletika je u 35. minutu postigao vodeći gol za goste, a konačnih 2:0 postavio je nakon samo tri minutas igre u nastavku meča. Atletiko se ovom pobjedom vratio na bod zaostatka za Realom na drugom mjestu.

Sevilja je bila ubjedljiva protiv Saragose, pošto je slavila sa 4:0. Dvostruki strijelac je bio Koke, a "poker" golova zaokružili su Rejes i Negredo. Saragosa je tako nastavila negativan niz od deset utakmica bez pobjede, a treba reći da su gosti od 30. minuta igrali sa igračem manje zbog isključenja Babovića.

Granada i Levante su podijelili pliejn 1:1. Sikeira je sa penala doveo domaćina u vođstvo, dok je Levante pogotkom Italijana Akvafreske stigao do izjednačenja. Granada nastavlja tešku borbu za opstanak u ligi, dok je Levante siguran u "zlatnoj sredini".

Nakon uspjeha u Ligi šampiona, fudbaleri Malage su u prvom meču nedjeljnog programa razočarali svoje navijače porazom od Espanjola 2:0

Malaga zadnja četiri kola nije ostvarila pobjedu, a to nijesu uspjeli ni danas na svom terenu.

U prvom poluvremenu obje ekipe igrale su pasivno, tako da se rezultat nije mijenjao.

Utakmica je odlučena u drugom poluvremenu. Prvo je Koloto doveo goste u prednost u 49., a Garsija je ga duplirao u 66. minutu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније