Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

31. 07. 2014. 13:55 >> 14:17

STEVAN KONAČNO BLISTA

Pelegrini zadovoljan Jovetićem

Menadžer Mančester Sitija, Manuel Pelegrini, smatra da je Stevan Jovetić spreman da zablista u predstojećoj sezoni, što dokazuje golovima na turneji po Sjedinjenim Američkim Državama.

Crnogorski reprezentativac ovog ljeta pokazuje da 30 miliona eura, koliko je Siti platio Fiorentini za njegovo dovođenje, nijesu bačene pare.

Prošle sezone povrede su ga spriječile da pokaže svoje fudbalsko umijeće, ali u pripremnom periodu izgleda kao onaj stari, kada je bio najbolji igrač Fiorentine.

U posljednje dvije utakmice, protiv Liverpula i Milana, postigao je po dva gola, što je impresioniralo Pelegrinija.

"Ranije sam rekao da je Stevan veoma važan igrač za nas, a to je još jednom dokazao sinoć protiv Liverpula. U protekloj sezoni imao je problema s povredama, ali je sada potpuno spreman. Siguran sam da će ako nastavi ovako pokazati zašto je ovdje. Ako bude zdrav cijele godine, biće jedan od naših ključnih igrača", pohvalio je Čileanac našeg Jovetu.

Uprkos porazu na penale od "redsa", Pelegrini je zadovoljan igrom svoje ekipe.

"Veoma sam srećan jer smo odigrali dobru, takmičarku utakmicu, koja je bila korisna za obje ekipe. Igrali smo dobro u prvih 45 minuta, iako rezultat 0:0 ne odražava šta se sve dešavalo na terenu u tom periodu", kazao je bivši trener Viljereala, madridskog Reala i Malage.

"Građani" novu sezonu počinju za 11 dana, utakmicom na čuvenom Vembliju protiv Arsenala u Komjuniti Šildu.

"Pripremamamo se za Komjuniti Šild i Premijer ligu, i to je sada najvažnija stvar. Sve u svemu, zadovoljan sam kako teku pripreme. Pet igrača koji su stigli u srijedu, Hart, Milner, Jaja, Silva i Džeko, biće spremni za šampionat, a ostatak igrača će stići narednog ponedjeljka", dodao je Pelegrini.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније