Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

17. 03. 2013. 16:26 >> 16:16

ŠOKIRAN

Konte: Dođe mi da odem iz Italije

Trener Juventusa Antonio Konte toliko je zaprepašćen reakcijom koju je izazvalo njegovo prenaglašeno slavlje poslije pobjede u Bolonji, da mu, kako je rekao, dođe da ode iz Italije.

"Slavio sam sa Juventusovim navijačima. Okrenuo sam se prema tribini gdje su oni bili u većini. Ako ne smijem da slavim sa našim pristalicama, šta onda smijem da radim?",  pitao se Konte.

Konte je poručio da bi ljudi kojima je stalo do fudbala u Italiji, umjesto što osuđuju njegovu radost, trebalo da se pozabave mnogo ozbiljnijim temama.  

"Pogledajte kako navijači dočekuju Juventus gdje god da odemo. Bio sam zaista šokiran da jedna civilizovana sredina kao što je Bolonja dočekuje naš autobus tako što ga gađa svim i svačim, pljuje, psuje, a posebno me je pogodilo to što su oni koji su to radili, na ramenima držali djecu.", bio je šokiran trener Juventusa.

Zbog svega sa čime su se susreli ove sezone njegovi igrači i on sam, Konte je počeo ozbiljno da razmišlja o inostranoj karijeri.

"Ako se ovakve stvari događaju u Bolonji, jednom civilizovanom gradu, onda je ovo stvarno kraj svega. Šta onda očekivati na drugim mjestima? U Napulju, koji nam je rival za titulu, ili u Firenci. Nikada na ta mjesta ne bih mogao da odem sa porodicom. Nismo u ratu, ovo je sport. Stvarno mi dođe da odem negdje van Italije. Tamo je, verovatno, život ljepši.   

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније