Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

31. 07. 2014. 18:35 >> 18:35

BARSI PRIJETI KAZNA

I Nejmarov otac pred sudom zbog poreza

Nijesu samo Mesi i njegov otac predmet sudske istrage u Španiji. Nekoliko dana nakon što je Mesijev otac dobio nalog da se pojavi na svjedočenju, isto čeka, kako tvrdi list Sport, i Nejmarovog oca.

U tom slučaju predmet istrage je mutni Nejmarov transfer u Barselonu, pa će njegov otac morati na sudu 1. oktobra govoriti o potencijalnoj utaji poreza, ali i objasniti kako je dobio pet odsto sinovljevih primanja, mimo ugovora potpisanog s Barselonom, prenosi sport.ba.

I Barsin finansijski direktor Néstor Amela bit će saslušan, a klub će morati predočiti zapisnik sastanaka od 2013.

Barselona je već platila 13,5 miliona eura kad je prijevara razotkrivena, ali to ne znači da klub neće morati platiti dodatnu kaznu. I to u iznosu čak do 54 miliona eura!

I dok se sud bavi njegovim transferom, Nejmar radi na tome da se što prije vrati na teren nakon povrede pršljena kičme u četvrtfinalu SP-a. A "Marka" saznaje da će se obratiti Enriku Kaseresu, jednim od najvećih stručnjaku za kičmu, koji je već liječio Tijeri Anrija, Santija Kazorlu, Jaju Turea, Gonzala Iguaina...

Nejmar je u Tokiju gdje odrađuje sponzorske obaveze, a u utorak se vraća u Barselonu. Očekuje se da će se oporavljati još dvije sedmice, što znači da bi mogao zaigrati protiv Leona 18. avgusta, piše Goal.com.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније