Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

17. 03. 2013. 17:12 >> 17:03

TRIJUMF FIORENTINE

Seria A: Pobjeda Napolija, Milan po notama Bala

Trio koji će se boriti za mjesto u Ligi šampiona ostvario je pobjede - Milan, Napoli i Fiorentina nijesu dozvolili iznenađenja na svojim terenima, pa se trka nastavlja.

Napoli je konačno izašao iz mraka i savladao Atalantu sa 3:2. Napolitanci su dva puta vodili (golovima Kavanija), ali su se uporni gosti vraćali, autogolom Kanavara i preko Denisa. Tri velika boda timu Valtera Macarija obezbijedio je Pandev, nakon asistencije Insinjea.

Milan je na krilima Balotelija savladao očajni Palermo i sačuvao treću poziciju. Popularni Balo je pogađao po jednom u oba poluvremena. Prvo iz penala, koji je sam izborio, a zatim sredinom nastavka, nakon što je golman Palerma odbio loptu, Milanov napadač je bio na pravom mjestu i poslao loptu u mrežu.

Fiorentina je kao i Napoli slavila 3:2 kod kuće protiv Đenove. Akvilani i Gvardado su dva puta donosili vođstvo "violi", ali su stvari u egal vraćali Portanova i Antoneli. To nije pokolebalo domaće, pa je trijumf donio Kasani.

Kjevo je pobijedilo Peskaru i vjerovatno je gurnuo u niži rang. Utakmica je odlučena u posljednja dva minuta, kada su za "leteće magarce" pogodili Stojan i Tero.

Rezultati i strijelci:

Sijena – Kaljari 0:0
Napoli – Atalanta 3:2
(Kavani 4, 65, Pandev 81. - Kanavaro 31, Denis 73.)

Peskara – Kjevo 0:2
(Stoan 88, Tero 90+3)

Fiorentina – Đenova 3:2
(Akvilani 33, Kuadrado 62, Kasani 77. - Pertanova 58, Antoneli 69.)

Milan – Palermo 2:0
(Baloteli 9. (pen), 66)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније