Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

01. 08. 2014. 09:15 >> 09:16

HEROJ MEKSIKA

Malaga ugrabila Očou

Meksički golman Giljermo Očoa, koji je sjajnim odbranama na Svjetkom prvfenstvu u Brazilu privukao pažnju mnogih klubova, karijeru će nastaviti u španskoj Malagi.

Očoa će na golu Malage naslijediti Vilija Kabaljera, koji je prešao u redove engleskog šampiona Mančester Sitija, objavljeno je na zvaničnoj interent stranici kluba.

Meksikanac nije imao klub, nakon što mu je na kraju prošle sezone istekao ugovor sa francuskim Ažaksjoom. Nakon herojskih nastupa na Mundijalu, posebno onog protiv Brazila, kada je njegova selekcija izboruila remi bez golova, bio je zatrpan ponudama, ali na kraju, Malaga je bila najkonkretnija.


Očoa, koji je dres sa nacionalnim grbom nosio na 63 utakmice, danas će biti zvanično predstavljen kao novi igrač Malage.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније