Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

01. 08. 2014. 13:34 >> 13:34

ČEKA GA FOTELJA

Povratak Raula među "kraljeviće"

Legendarni napadač madridkog Reala, Raul Gonzales Blanko, trebao bi da bude novi sportski direktor u bivšem klubu, javljaju mediji s Pirinejskog poluostrva.

Raul, koji je igraču karijeru završio u katarskom Al Sadu, a kasnije bio i njegov ambasador, trebalo da zamijeni Maguela Pardesa, koji je napustio "kraljevski klub".

Veliki problem za bivšeg španskog napadača bilo je nepoznavanje englesdkog jezika, ali i tu prepreku je savladao, pa može da preuzme fotelju na "Santijago Bernabeuu".

Ukoliko do saradnje dođe, on bi se pridružio Fernandu Jeru, koji je postavljen za pomoćnika Karla Anćelotija, ali i Zinedinu Zidanu – koji će od ove sezone predvoditi B tim Madriđana (Kastilju).

Raul je karijeru završio kao najbolji strijelac u istoriji Reala (323 gola na 741 meču), a tokom 19 godina za Real, Šalke i Al Sad postigao je 376 golova na 875 utakmica.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније