Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

01. 08. 2014. 14:36 >> 14:38

ŽELE KVARDADA

Barsa se odriče Alveša

List "Sport", tradicionalno blizak katalonskom gigantu Barseloni, objavio je da će brazilski reprezentativac Dani Alveš napustiti klub sa "Nou Kampa", a da će njegova zamjena biti Kolumbijac Huan Kvadrado iz Fiorentine.

Navodi se da je rukovodstvo Barse već obavijestilo Alveša da za njega nema mjesta u timu za predstojeću sezonu. Brazilcu ugovor ostiče narednog ljeta, pa će klub vjerovatno pokušati da ga proda kako ne bi otišao kao slobodan igrač.

Alveš je shvatio nagovještaje iz uprave i počeo da traga za novim klubom, poslije šest godina provedenih na stadionu "Nou Kamp". On je u dresu Barse odigrao 297 mečeva, dao 20 golova i osvojio ukupno 16 trofeja.

"Sport" piše da Katalonci žele da Alveša zamijeni Kvardado, koji je na Mundijalu u Brazilu bio jedan od najboljih igrača kolumbijske selekcije, a da na njegovom dolasku insistira novi trener Luis Enrike.

Pored toga, Enrike je zabrinut zbog čestih povreda Alveša i spreman je da u potpunosti podmladi ekipu Barselone.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније